Fest og farver i haven

Forår

En vandkande er ikke bare en vandkande.

Kaas Outdoor Living sætter fokus på farver og former i uderummet. En vandkande formet som en diamant eller en kaffekande frisker enhver terrasse op. Blandt mange spændende mærker vil jeg her nøjes med at fremhæve to.

Garden Glory er et svensk mærke. De har skabt en nytænkende kollektion der bringer smil på læben. Vandslangen leder tankerne hen på en håndtaske, vandkanden ligner en diamant og postkassen; ja den er bare så smuk.

Den belgiske designer Davy Groseman har skabt den skønne vandkande Lungo for Xala. Den er formet som en kaffekande. Den fås i mange skønne farver og to størrelser. Den har jeg tabt mit hjerte til.

Karina, indehaveren af Kaas Outdoor Living, har valgt at arbejde med designs til uderum. Hun stortrives selv, når hun er tæt på naturen og vil gerne inspirere andre til at tilbringe mere tid ude. Samtidig vil hun gerne sætte fokus på indretningen af vores uderum, så vi kan bruge det hele året rundt.

Praktiske ting kan også være smukke. Karina elsker når designere har fokus på at forvandle praktiske redskaber i haven til noget smukt. Design, kvalitet og funktionalitet skal gå hånd i hånd. Ud fra de tre kriterier er der nøje blevet valgt, hvilke designs der er på hylderne hos Kaas Outdoor Living.

Hvis du har lyst til at vide mere om disse skønne designs så oplyser Kaasoutdoorliving gerne din nærmeste forhandler.

FACEBOOK
FACEBOOK
INSTAGRAM
EMAIL