Hip Hurra….. Barkshop fylder 3 år

Den 12 april kan Barkshop fejre sin 3 års fødselsdag.

Barkshop har en fysisk butik i Give og desuden en meget populær webshop af samme navn.

Lisbeth, der er indehaver af Barkshop, fortæller at hun elsker livet som selvstændig. Hverdagen er travl, men hun drives af sin passion for design. Det er specielt dansk design Lisbeths hjerte banker for. Faktisk så meget, at hun har valgt kun at føre danske brands. Hun fremhæver tre lækre mærker som værende blandt hendes favoritter:

House Doctor
Normann Copenhagen
Bloomingville

Smuk og nytænkende indretning af Barkshop

Inspiration skal der til og Lisbeth er ekspert i at levere den. Barkshops butik i Give fremstår altid skarpt indrettet med smukke stilleben. Lisbeth har sans for visuelt at præsentere sit store udvalg.

Hvis du ønsker at vide mere om Barkshop eller besøge webshoppen så tryk på linket her: http://barkshop.dk

 

FACEBOOK
FACEBOOK
INSTAGRAM
EMAIL

2 kommentarer

  1. Hvor er det smukt, flot, velskrevet og helt fantastisk hvad du ser igennem din linse. Du ser altså vinkler i butikken som jeg aldrig selv ville kunne få til at fremtræde så lækkert. Tusind tak fordi du på din søde måde kom ind og spurgte om du måtte tage lidt billeder og skrive lidt om http://www.barkshop.dk/shop/frontpage.html. Jeg følte mig meget heldig.
    Kæmpe pøj-pøj med bloggen herfra – du er for sej Charlotte!!!! Respekt!

    • Selv tak. Fornøjelsen var helt på min side. Dejligt du vil være med og tak for de søde ord. God weekend.

Ingen kommentarer.